Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστης του TikTok μοντάρει το αυτοκίνητό του με περιφερειακά του Wii (vids)

*
Χρήστης του TikTok τροποποίησε το αυτοκίνητό του και στη θέση του τιμονιού χρησιμοποίησε ένα αντίστοιχο περιφερειακό του Wii. Τον περασμένο μήνα, ο χρήστης του TikTok, Tyler Atkin γνωστός και ως Ttptng, ανάρτησε ένα σχετικό video, όπου παρουσιάζει το πως χρησιμοποίησε το περιφερειακό που κανονικά προορίζεται για το Mario Kart.

@ttptng Miata kart? #fyp #foryou #wii #wiisports #mariokart #miata #yata #miat #mx5 #japcars #steeringwheel #nardi #nintendowii #rainingmen #foryoupage #cars #carsoftiktok ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - tuna (SVT HOT)


Στη συνέχεια, έκανε και μια βόλτα το αυτοκίνητό του, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία ως φρικιαστική, κάτι που είναι απόλυτα λογικό.

@ttptng Reply to @oulun_raipein Thumbs up for the neighbour that called me an idiot catch the wiiata at a show near you #fyp #foryou #miata #yata #miat #japcars #ukcarscene #foryoupage #cars #wii #mariokart #mx5 #steeringwheel #nardi ♬ Angeleyes (Sped Up Version) - tuna (SVT HOT)


Όμως η ιστορία δεν σταματάει εδώ και στη συνέχεια ο Atkin αντικατέστησε τον μοχλό των ταχυτήτων με ένα Wii nunchuck, κάτι που φαινομενικά είναι λιγότερο επικίνδυνο.

@ttptng #question from @ttptng Got that mario kart going irl
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*