Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση τιμών σε Apple Music και Apple TV+

*
Παράλληλα με την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των λειτουργικών της συστημάτων, η Apple αύξησε τις τιμές για δημοφιλείς της υπηρεσίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac, το Apple Music θα κοστίζει στο εξής $11 (από $10) στις Η.Π.Α. για μεμονωμένα πακέτα ή $109 ανά έτος. Το οικογενειακό πακέτο αυξάνεται στα $17 ανά μήνα αντί για $15. Από την άλλη, η αύξηση για το Apple TV+ είναι μεγαλύτερη σε ποσοστό. Από τα $5 μηνιαίως πλέον θα προσφέρεται στα $7 και από τα $50 στα $69 ανά έτος.

Αύξηση υπάρχει και στα πακέτα πολλαπλών υπηρεσιών, One. Τώρα το κόστος είναι $17 ανά μήνα για ένα ατομικό πρόγραμμα έναντι $15 μέχρι προηγουμένως. Οι συνδρομητές οικογενειακών πακέτων πληρώνουν $23 το μήνα αντί για $20 και οι πελάτες Premier πληρώνουν $33 το μήνα αντί για $30 που ήταν το προηγούμενο αντίτιμο.


Εκπρόσωπος της Apple αποδίδει τις αυξήσεις στο κόστος απόκτησης των απαραίτητων αδειών για το περιεχόμενο που προσφέρεται. Τα πιο ακριβά πακέτα θα επιτρέψουν στους καλλιτέχνες κερδίζουν περισσότερα από το music streaming, ισχυρίζεται η Apple. Η αύξηση στο TV+ αντικατοπτρίζει επίσης το μέγεθος της υπηρεσίας, προσθέτει ο εκπρόσωπος. Ο κατάλογος της υπηρεσίες είχε μόνο λίγες σειρές και ταινίες πριν λίγα χρόνια και τώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*