Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LEGO αναδημιουργεί το εμβλήματικό Atari 2600

*
Η LEGO θα αναδημιουργήσει την εμβληματική κονσόλα Atari 2600. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο Lego θα ακολουθήσει το revision του 1980 και όχι αυτό του 1977 και θα περιλαμβάνει 2.532 κομμάτια. Θα γίνει διαθέσιμο την 1η Αυγούστου στην τιμή των $239,99 και η κυκλοφορία του θα συμπέσει με την 50η επέτειο της Atari.



Το πακέτο θα περιλαμβάνει την κονσόλα καθώς και controller με κινούμενο joystick. Επιπλέον, η κονσόλα ανοίγει και αποκαλύπτει ένα διόραμα ενός σαλονιού του 1980. Ακόμη, περιλαμβάνει τρία game cartridges βασισμένα στα κλασσικά παιχνίδια Asteroids, Adventure και Centipede, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στην κονσόλα. Τέλος, τρία εξωτερικά διοράματα παρουσιάζουν τα blocky recreations των παιχνιδιών.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*