Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στο 2023 θα κυκλοφορήσει το Pokémon Trading Card Game Classic

*
Η The Pokémon Company ανακοίνωσε ότι το Pokémon Trading Card Game Classic θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του 2023. Το set, που περιλαμβάνει remakes των κλασσικών Pokémon trading cards όπως επίσης και άλλα αντικείμενα υψηλής ποιότητας για το παιχνίδι θα πωλείται στα καταστήματα με τιμή $400.00. Προσωρινά ήταν διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας The Pokémon Center, όμως εξαντλήθηκε.

Η πιο εμβληματική κάρτα στην ιστορία του Pokémon Trading Card Game, η Base Set Charizard, θα είναι μια από αυτές που θα περιλαμβάνονται στο set, μαζί με εκείνες των Venasaur, Blastoise και πολλών άλλων αγαπημένων του κοινού. Οι Lugia ex, Ho-Oh ex, Suicune ex, Sun Seed, Scorching Charcoal, Drops in the Ocean και μια κάρτα Mr. Mime που προηγουμένως είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, θα υπάρχουν επίσης στη συλλογή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*