Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο UI layout δοκιμάζει το Twitch

*
To Twitch δοκιμάζει ένα νέο UI layout που θα επιτρέψει στους χρήστες να βρουν πιο εύκολα το περιεχόμενο που αναζητούν, όμως προς το παρόν οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες. Με βάση τα τωρινά δεδομένα η προβολή των διαφορετικών game categories στο Twitch φέρνει ένα "πλέγμα" από διάφορα streams τα οποία ο χρήστης πρέπει να κλικάρει για ανεξάρτητα για να τα παρακολουθήσει. Στη νέα έκδοση που βρίσκεται σε φάση δοκιμών, προστίθεται ένα video στην κορυφή της οθόνης, που αναπαράγεται αυτόματα, καθώς οι χρήστες κάνουν κλικ στη λίστα με τα streams από κάτω, πριν επιλέξουν να κάνουν join σε ένα από αυτά ή να ακολουθήσουν τον streamer.

Το chat για το stream που αναπαρέγεται αυτόματα είναι επίσης ενεργό, στα αριστερά του video. Οι υπεύθυνοι του Twitch έχουν επιβεβαιώσει πως δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του preview video. Το video θα αναπαράγεται για ένα λεπτό, πριν προτείνει στους χρήστες να κάνουν join.


Ναι μεν στόχος είναι η διευκόλυνση εύρεσης του κατάλληλο stream προς παρακολούθηση, όμως αρκετοί χρήστες διαφωνούν με το χαρακτηριστικό, δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά τους για την αυτόματη αναπαραγωγή περιεχομένου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*