Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι χρήστες του TikTok σύντομα θα χρειαστεί να πληρώνουν για συγκεκριμένα videos

*
Το TikTok ετοιμάζει διάφορα καινούργια χαρακτηριστικά με στόχο να διευρύνει το κοινό του στις Η.Π.Α. Όπως σημειώνουν αμερικανικά μέσα, μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτών θα είναι ένα σύστημα paywall, κάτι που σημαίνει ότι οι δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν από το κοινό τους ένα χρηματικό αντίτιμο για την παρακολούθηση ενός video.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, οι χρήστες θα καλούνται να πληρώσουν από ένα δολάριο, έως και… όσο ορίσει ο εκάστοτε δημιουργός για κάποιο video του. Αποκλειστικό περιεχόμενο για χρήστες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτό, έχουν προσπαθήσει να διαθέσουν και άλλες πλατφόρμες, όπως το Instagram, στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν περισσότερους δημιουργούς.

Εκτός αυτού, η πλατφόρμα αναζητά τρόπους να βελτιώσει το creator fund που λάνσαρε το 2020. Το TikTok θέλει να επιβραβεύσει τους δημιουργούς του ακόμα περισσότερο, αν και λέγεται πως το νέο πρόγραμμα θα αφορά μόνο όσους έχουν περισσότερους από 100.000 ακόλουθους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*