Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συναγερμός σε Η.Π.Α., Καναδά και Κίνα λόγω της εμφάνισης ΑΤΙΑ στον εναέριο χώρο τους

*
Μετά το κινεζικό μπαλόνι, οι Η.Π.Α. κατέρριψαν ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (Α.Τ.Ι.Α.), που πετούσε πάνω από την Αλάσκα. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, όταν ένα F-22 εκτόξευσε πύραυλο Sidewinder, που κατέστρεψε σε μέγεθος αυτοκινήτου ATIA, όπως δήλωσε ο επικεφαλής ενημέρωσης του Πενταγώνου, Patrick Ryder. "Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει αυτό το αντικείμενο", είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, John Kirby, προσθέτωντας ότι κανείς δεν γνωρίζει από που ξεκίνησε την πορεία του.



Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και πάνω από τον εναέριο χώρο του Καναδά μια ημέρα μετά, όπως ενημέρωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Justin Trudeau.

Επίσης, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ένα τρίτο εμφανίστηκε πάνω από το λιμάνι της κινεζικής πόλης Qingdao και οι αρχές ετοιμάζονται να το καταρρίψουν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*