Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Hasbro αποκάλυψε το Optimus Prime Self-Transforming Robot που αλλάζει μορφή μόνο του

*
H Robosen Robotics κατάφερε να δημιουργήσει το πιο προηγμένο παιχνίδι Transformers. Συγκεκριμένα, η κινέζικη εταιρία κατασκεύασε το πρώτο προγραμματιζόμενο Optimus Prime Self-Transforming Robot που περπατάει και οδηγεί αυτόματα ενώ μπορεί από μόνο του να αλλάξει μορφή από αμάξι σε ρομπότ και αντίστροφα όταν το ζητήσει ο ιδιοκτήτης. Το μέγεθος του παιχνιδιού φτάνει τα 50 εκατοστά, είναι φτιαχμένο από 5000 διαφορετικά κομμάτια, με 60 από αυτά να είναι microchips και αλλά 27 servo motors. Επιπλέον, αντιδράει σε φωνητικές εντολές ή σε εντολές από το επίσημο app. Οι πιο προχωρημένοι χρήστες θα μπορούν να προγραμματίσουν τα δικά τους commands. Τέλος, έχει πάνω από 80 sound effects, όπως κλιπάκια από τον Peter Cullen και το κλασσικό transforming sound από τα cartoons.

Το Optimus Prime Self-Transforming Robot κοστίζει €700 στο site της Hasbro Pulse.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*