Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας και το νέο λογότυπο του Microsoft Edge

*
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που ο κολοσσός των softwares αποκάλυψε το λογότυπο του Microsoft Edge - το οποίο εξέπεμπε έντονες ομοιότητες με το αρχέγονο Internet Explorer – και φαίνεται πως έφτασε η ώρα για την ανανέωση του. Ο νέος Microsoft Chromium Edge browser όπως θα είναι το νέο όνομά του, θα λανσαριστεί τις 15 Ιανουαρίου 2020. Επιπλέον, ο browser θα έχει και ανανεωμένο λογότυπο που μοιάζει με ένα κύμα και έχει παρόμοια τεχνοτροπία με τα τελευταία εικονίδια του Microsoft Office.



Η εταιρεία κατέστρωσε ένα πολύ προσεγμένο Easter Egg Hunt για την ανακάλυψη του νέου λογοτύπου. Μέσα από διάφορα puzzles, οι επιδέξιοι λύτες κατέληξαν στο ότι έπρεπε να κάνουν render σε 3D μοντέλο το εικονίδιο του Microsoft Edge. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε μια σειρά λέξεων, έπειτα από την ανακάλυψη επτά στοιχείων, τις οποίες λέξεις τοποθέτησαν σε μία λειτουργία Javascript που βρισκόταν στον ιστότοπο του Microsoft Edge Insider. Αντλώντας τις τελευταίες πληροφορίες από ένα βίντεο, κατάφεραν επιτέλους να ανακαλύψουν το surfing mini game που τελικώς έφερε στη δημοσιότητα το νέο logo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*