Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima εκφράζει την ανησυχία του για ένα μέλλον δίχως physical media

*
Ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς παιχνιδιών Metal Gear Solid αλλά και του Death, δηλώνει ανήσυχος αναφορικά με την προοπτική να μην υπάρχουν physical media στο μέλλον. Σε σχετικό post στο Twitter δηλώνει την προτίμηση του στην αγορά ταινιών, βιβλίων και μουσικής σε φυσική μορφή, λόγω των ανησυχιών του για τα δικαιώματα των ψηφικών διανομών και για την πιθανότητα οι καταναλωτές να χάσουν την προσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο που έχουν αποκτήσει για τον οποιοδήποτε λόγο.

"Τα CDs θα εξαφανιστούν σύντομα. Όταν το σκέφτομαι συνεχίζω να τα αγοράζω. Παρόλο που έχω πάρα πολλά", έγραψε ο Kojima wrote.


"Ακόμα και τα ψηφιακά δεδομένα δεν θα αποτελούν κτήμα των καταναλωτών. Όποτε υπάρχει ένα ατύχημα στον κόσμο, μια χώρα ή μία κυβέρνηση, κατά κάποιο τρόπο, η προσβαση σε αυτά θα διακοπεί. Δεν θα μπορούμε να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στις ταινίες, τα βιβλία και τη μουσική που αγαπάμε", συμπλήρωσε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*