Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PUMA Active Gaming Footwear: Ανακοινώθηκαν κάλτσες για gamers αξίας 100 δολαρίων (video)

*
H PUMA μπαίνει κι αυτή στο χορό των προϊόντων για gamers και αποκάλυψε το Active Gaming Footwear, ένα νέο σετ καλτσών. Η τιμή τους έχει οριστεί στα 100 δολάρια και πωλούνται προς το παρόν στην Αγγλία και την Αυστραλία. Όπως σημειώνει η ίδια η εταιρεία, είναι σχεδιασμένες για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και υποστηρίζουν διαφορετικές πιέσεις στα πόδια, ανάλογα με τις επιθυμίες του gamer. Δεν ξέρουμε αν το προϊόν απευθύνεται σε τόσο ευρεία μάζα, ωστόσο είναι εμφανής η τάση κατασκευαστών αθλητικού περιεχομένου να εμπλακούν και στο χώρο των videogames, ξεκινώντας από την απόλυτα εμπορική κατηγορία των eSports.

Δείτε περισσότερα για τα PUMA Active Gaming Footwear μέσα από το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Απο τότε που πήρα τις συγκεκριμένες κάλτσες, είδα μεγάλη βελτίωση κατα την διάρκεια του gaming. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνω πολλά, για να εχω ταυτόχρονο romance με Tali, Miranda και Jax στο Mass effect 2. Recommended απο εμένα!

    • Volga
    • εγώ με αυτές τις κάλτσες σώθηκα! πλέον παίζω καλύτερα super mario oddysey και βρήκα και 2-3 φεγγάρια που ήταν αδύνατον να τα πιάσω χωρίς αυτές τις κάλτσες!!

      μπράβο στην puma.

      υγ· η μ@...κ@ βαράει κοκκινο

*