Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Radio Garden: Μουσική από όλο τον κόσμο με ένα κλικ

Οι μουσικοί σταθμοί που εκπέμπουν σε όλο τον κόσμο είναι πρακτικά…αμέτρητοι και κάθε μέρα εμφανίζονται ακόμη περισσότεροι. Η υπηρεσία Radio Garden λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό και τυπικά προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ταξιδέψει μέσα από τη σφαίρα της Γης στα διάφορα σημεία του πλανήτη και να ακούσει διαφορετικά είδη μουσικής από σταθμούς που εκπέμπουν σε κάθε χώρα. Αφού ο χρήστης επιλέξει τη χώρα που τον ενδιαφέρει, μπορεί να κάνει κλικ πάνω στη σχετική πράσινη κουκίδα και να εντοπίσει όλους τους διαθέσιμους σταθμούς. Έπειτα, διαλέγει ποιον θέλει να ακούσει και αυτόματα ξεκινάει το audio streaming.



Αν θέλετε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο και να ακούσετε μουσική από όλα τα διαθέσιμα online ραδιόφωνα, δεν έχετε παρά να κάνετε click στο Radio Garden.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamelover
    • Όποιος το δημιούργησε αξίζει συγχαρητήρια!
      Συγχαρητήρια όμως και στο Παύλο που μας το παρουσίασε.

*