Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sparked: Η νέα πλατφόρμα για dating του Facebook που σας καλεί να εντυπωσιάσετε σε 4 λεπτά

*
Το Facebook συνεχίζει να επενδύει στο θέμα του dating και έτσι παρουσίασε μια νέα πλατφόρμα με την ονομασία Sparked. Θυμίζει στη λογική το Chatroulette και μέσω video έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με άλλα άτομα και να καταφέρετε να τα εντυπωσιάσετε σε μόλις 4 λεπτά. Αν υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον, μπορείτε να επαναλάβετε τη συζήτηση για 10 λεπτά, ενώ από εκεί και έπειτα μπορείτε να μιλήσετε περαιτέρω για όσο θέλετε, αφού πλέον ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας. Η εφαρμογή δεν στηρίζεται σε προφίλ ή μηνύματα ή swiping λειτουργίες όπως του Tinder, αλλά χρειάζεται να έχετε προφίλ στο Facebook. Προς το παρόν δεν υπάρχει εφαρμογή για iOS ή Android και βασίζεται μόνο στην browser εκδοχή της. Μάλιστα, στόχος του Sparked είναι να προωθήσει τους πιο καλούς χαρακτήρες, αφού στην εγγραφή σας καλεί να απαντήσετε τι θα σας κάνει καλό και ευγενικό συνομιλητή για ένα ραντεβού. Πριν μπείτε στην πλατφόρμα, ένας εκπρόσωπός της θα δει το προφίλ σας και αφού δώσει έγκριση θα μπορείτε να συνεχίσετε. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το Sparked στο επίσημο site του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*