Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Starlink: Ο Elon Musk φέρνει το γρήγορο δορυφορικό internet σε όλη την Ελλάδα

*
Μέχρι το τέλος της χρονιάς αναμένεται να προσφέρεται σε όλη την ελληνική επικράτεια η νέα δορυφορική λύση για πρόσβαση στο internet από την Starlink, με το project του Elon Musk να κάνει δυναμικό μπάσιμο στην αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης, ετοιμάζει σύντομα τη σχετική υπουργική απόφαση, έτσι ώστε μέσα στο 2021, οι πολίτες όλης της χώρας, ασχέτως του που μένουν, να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σύνδεση που θα τους προσφέρει (μέσω δορυφόρου) ταχύτητες έως και 100Mbps. Η Starlink έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για δραστηριότητα στην Ελλάδα από τα τέλη του 2020 και η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών που γίνεται για άνοδο της μέσης ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο που έχουν οι Έλληνες πολίτες. Σύμφωνα μάλιστα με την πρόσφατη έρευνα του European Data Journalism Network (EDJN), η Ελλάδα είναι τελευταία σε ταχύτητα internet στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μέση ταχύτητα download τα 29Mbps.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*