Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To επιτραπέζιο Metal Gear Solid: The Board Game μένει χωρίς εκδότη και χάνει τα δικαιώματα του franchise

*
Ξεκρέμαστοι θα μείνουν -όπως φαίνεται- οι φίλοι του Metal Gear Solid που έχουν κάνει προ-παραγγελία το επιτραπέζιο Metal Gear Solid: The Board Game. Μέσω ενός forum post, ο σχεδιαστής Emerson Matsuuchi, σημείωσε πως IDW Games δεν θα συνεχίσει με το project, μετά από απόφαση που πάρθηκε τον Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο προϊόν ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και έχει ήδη δεχτεί αρκετές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του. Αναμενόταν τον Μάρτιο και ο Matsuuchi σημείωσε πως η IDW του πρότεινε να εξαγοράσει το project και να το χρηματοδοτήσει από την εταιρεία του. Ο ίδιος τονίζει πως η επιλογή αυτή δεν ήταν βιώσιμη και πως πλέον δεν υπάρχουν και τα σχετικά δικαιώματα από την Konami, με την οποία θα πρέπει να γίνει πάλι επικοινωνία από την αρχή για να εξεταστούν όλες οι παράμετροι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*