Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ANT1+: Άδοξο τέλος δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις

*
Όπως φαίνεται το εγχείρημα ANT1+ δεν βγαίνει και οι τελευταίες εξελίξεις ίσως και να μαρτυρούν ένα άδοξο τέλος. Όπως αναφέρει η στήλη “Secret” των Παραπολιτικών, τρία σημαντικά στελέχη έχουν αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα από το project της streaming υπηρεσίας του ANT1, χωρίς να έχει προκύψει κάποια ιδιαίτερη κρίση ή κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ή κόντρα με την διοίκηση.

Όπως αναφέρεται και στα διάφορα τηλεοπτικά ρεπορτάζ στα σχετικά ελληνικά sites (απ’ όπου αντλήσαμε και την είδηση), το ANT1+ δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα και έτσι ο Όμιλος βάζει φρένο στις νέες παραγωγές, ενώ θα σταματήσει να επενδύει και στην ελληνική μυθοπλασία. Με αυτήν την εξέλιξη η σειρά «Ψυχοκόρες» είναι η τελευταία που θα μπει στην πλατφόρμα, ενώ μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες τι νέα θα έχουμε.


Σημειώνεται ότι ο ANT1 επένδυσε στο ANT1+ με τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του πρωταθλήματος της Formula 1 και για πρώτη φορά φέτος αποφάσισε όλοι οι αγώνες να παίζουν ζωντανά μόνο στην συνδρομητική του πλατφόρμα. Το τελευταίο διάστημα έφερε μερικούς ακόμη αγώνες από το χώρο του wreslting και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά τα νούμερα μάλλον δεν βγαίνουν. Και μία ακόμη ένδειξη πως το project ANT1+ δεν προχωράει είναι πως και οι αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου της UEFA πάνε προς το ελεύθερο κανάλι.

Για όσους θυμούνται, η COSMOTE TV εξασφάλισε για άλλη μια τριετία το πακέτο των διοργανώσεων της UEFA (Champions League, Europa League, Conference League), με το MEGA να έχει έναν αγώνα κάθε Τετάρτη και τον ΑΝΤ1 έναν κάθε Πέμπτη.

Όπως φαίνεται και εδώ, ο ΑΝΤ1 δεν θα προβάλει το ποδοσφαιρικό ματς στο ANT1+, αλλά στο ελεύθερο κανάλι του. Κάτι που λέει πολλά… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*