Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H COSMOTE TV διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα για UEFA Champions League, Europa League, Conference League, αγώνες και σε MEGA και ANT1!

*
Μία από τις μεγάλες μάχες των τελευταίων μηνών στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν αυτή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των UEFA Champions League, Europa League και Conference League και η COSMOTE TV βγήκε μεγάλη νικήτρια. Η γνωστή πλατφόρμα ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ- αυτή που πλειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό της UEFA και επικράτησε των ανταγωνιστών της. Προτάσεις από την πρώτη φάση προσφορών κατέθεσαν COSMOTE TV, Mega και ANT1, με την δημοφιλέστερη ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα να δείχνει από την αρχή πως ενδιαφέρεται να διατηρήσει το «φιλέτο» του προγράμματός της. Η UEFA ζήτησε από τους 3 διεκδικητές να μπουν σε δεύτερη φάση προτάσεων για να ανεβάσει το οικονομικό κόστος και έτσι φαίνεται όλα να καταλήγουν με το εξής concept.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Συνεργασία COSMOTE TV με Netflix!!!


Η COSMOTE TV θα μεταδίδει την τριετία 2024-2027 τους αγώνες και στις 3 διοργανώσεις. Το MEGA θα έχει μια παράλληλη μετάδοση αγώνα Champions League κάθε Τετάρτη, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει παράλληλα έναν αγώνα Europa League ή Conference League κάθε Πέμπτη. Στην περίπτωση του ANT1, είναι μεγάλο το ερωτηματικό για το αν θα πάει ο αγώνας στο ελεύθερο κανάλι ή μόνο στο ΑΝΤ1+, όπως αποφασίστηκε πρόσφατα και για τους αγώνες της F1.

Τις επόμενες ώρες/ημέρες αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την μεριά της COSMOTE TV, η οποία ήταν και η μόνη που ενδιαφέρθηκε για όλο το πακέτο και έχει αποδείξει πως έχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να χειριστεί πολλές και διαφορετικές μεταδόσεις και παραγωγές ταυτόχρονα. Αξίζει να σημειωθεί πως από φέτος οι 3 διοργανώσεις διεξάγονται με νέο format, άρα μιλάμε και για περισσότερες μεταδόσεις και περισσότερους αγώνες και παραγωγές. Σημειώνεται, τέλος, πως η Nova δεν κατέθεσε πρόταση ούτε καν στην πρώτη φάση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*