Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Car: Η Apple διακόπτει την ανάπτυξη του ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, πετώντας αρκετά δισ. δολάρια στον κουβά!

*
Έχοντας ήδη ξοδέψει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια και έχοντας κάνει αρκετές αλλαγές στην ηγεσία του project, η Apple φαίνεται πως παρατάει το project του Apple Car. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Mark Gurman στο Bloomberg, η Apple ακύρωσε επίσημα το project, ανακοινώνοντάς το εσωτερικά σε 2.000 εργαζομένους που δούλευαν πάνω σε αυτό.

Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού που ασχολήθηκε με αυτό θα μεταφερθεί στον τομέα ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης και σε generative AI projects, τα οποία θα μοιραστεί με το κοινό και τους επενδυτές της αργότερα μέσα στη χρονιά.


Κάποια στελέχη, όπως μηχανικοί, θα μπορούν να αιτηθούν μεταφορά σε άλλους τομείς της Apple, ενώ θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. Το Apple Car ήταν γνωστό εσωτερικά ως Project Titan και ξεκίνησε να σχεδιάζεται το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια ακουγόταν πως θα κυκλοφορήσει το 2028 ως μια εναλλακτική των Tesla.

Στο project είχαμε και αρκετές άλλαγές στην ηγεσία όλα αυτά τα χρόνια. Το 2021 ανέλαβε ο Kevin Lynch (Apple Watch) στη θέση του Doug Field που έφυγε για την Ford. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*