Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Είδηση που αλλάζει τα δεδομένα: Επίσημη συνεργασία Netflix με COSMOTE TV!

*
Από το πουθενά, Netflix και COSMOTE TV θα έρθουν κοντά. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Deutsche Telekom (μέρος της οποίας είναι η COSMOTE TV), προχώρησε σε συμφωνία με το Netflix, με το πρώτο δείγμα γραφής αυτού του deal να έρχεται σε Κροατία και Ουγγαρία. Αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται η Telekom, με την ελληνική αγορά να εμπλέκει την COSMOTE TV.

Η ανακοίνωση της Deutsche Telekom αναφέρει (σύμφωνα με το Mononews) πως: «Πιστή στον ισχυρισμό της “Connecting your world”, η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία της. Ξεκινώντας από την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ομαδοποίησης ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασής τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους».


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η COSMOTE TV διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα UEFA Champions League, Europa League, Conference League

Η Dominique Leroy, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ευρώπη στην Deutsche Telekom δήλωσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία που ταιριάζει απόλυτα με την premium εμπειρία που παρέχουμε».

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο και το πως θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Σύμφωνα με τα όσα αναμένονται, θα φτιαχτούν κάποια κοινά προωθητικά πακέτα, για τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω ενημέρωση από τον Όμιλο της COSMOTE. Πρόκειται πάντως για μια συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στην συνδρομητική τηλεόραση και στη χώρα μας! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*