Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικό trailer για το The Legend of Zelda: Ocarina of Time με Unreal Engine 5 και look Studio Ghibli!

*
Τα fan made trailers καταλήγουν πολλές φορές πιο ενδιαφέροντα από τα κανονικά και ένα εκπληκτικό video ήρθε στη δημοσιότητα για το The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Φτιαγμένο από το κανάλι RwanLink στο YouTube, θυμίζει σαν το game να είναι φτιαγμένο από το Studio Ghibli και έχει δημιουργηθεί με τη χρήση της Unreal Engine 5. Ο ίδιος δημιουργός έχει φτιάξει στο κανάλι του αρκετά videos για το εν λόγω θρυλικό game με την Unreal Engine 5, δείχνοντας ένα εκπληκτικό πάθος για τη σειρά και την νέα μηχανή γραφικών.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς του, ειδικά σε αυτό το νέο video είναι μοναδικό και σίγουρα κάποιοι θα θέλαν να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο στο μέλλον (αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες). Η πλήρης έκδοσης του trailer θα παρουσιαστεί στις 25 Δεκεμβρίου και θα παρουσιάζει πάνω από 30 χαρακτήρες και την περιοχή γύρω από το Castle Town.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*