Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ρομπότ που θα σας ακολουθεί μέσα στο σπίτι παντού σχεδιάζει η Apple

*
Μπορεί το project του Apple Car να εγκαταλείφθηκε, αλλά οι τεχνικοί της Apple έχουν ρίξει αλλού το ενδιαφέρον τους και συγκεκριμένα σε ένα νέο ρομπότ που θα σας ακολουθεί παντού μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η αμερικανική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο σχεδιασμού και δημιουργίας ενός αυτοκινούμενου ρομπότ που θα ακολουθεί τον κόσμο στο σπίτι του και θα τον βοηθάει με τις καθημερινές δουλειές του, όπως το κουβάλημα αντικειμένων.

Οι τεχνικοί της Apple δουλεύουν πάνω σε διάφορες δυσκολίες της καθημερινότητας, όπως την μετακίνηση σε ένα ακατάστατο σπίτι (γεμάτο εμπόδια στο πάτωμα). Ο συντάκτης του άρθρου (και γνώστης στα της Apple), Mark Gurman, εκτιμά πως αν υλοποιηθεί το project, θα δούμε κάτι σε βάθος δεκαετίας και πως η Apple δεν θα το βγάλει στην αγορά αν δεν πιστέψει ότι θα μπορεί να βγάλει χρήματα από αυτό.


Η εταιρεία φαίνεται, τέλος, να ερευνά και το ενδεχόμενο μιας table-top εκδοχής, με την οθόνη να μιμείται τις κινήσεις του κεφαλιού του ιδιοκτήτη της σε διάφορες συνθήκες, όπως πχ. όταν είναι σε μια κλήση FaceTime. Ίδωμεν… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*