Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα κονσέρτα Splatoon και The Legend of Zelda έρχονται σύντομα στο YouTube

*
Τον Δεκέμβριο που πέρασε, η Nintendo είχε προγραμματίσει δύο κονσέρτα με ζωντανή μουσική, αφιερωμένα στα The Legend of Zelda και Splatoon, στο πλαίσιο του Nintendo Live 2024. Οι συναυλίες θα λάμβαναν χώρα στο Τόκυο, όμως ύστερα από απειλές προς τους δημιουργούς, η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τα κονσέρτα.

Για καλή τύχη όσων ήθελαν να τα απολαύσουν, η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε πως τα δύο κονσέρτα θα γίνουν διαθέσιμα στο κανάλι της στο YouTube, δωρεάν για όλους σε όλο τον κόσμο. Οι δύο συναυλίες θα είναι ηχογραφημένες και όχι σε ζωντανή μετάδοση, όμως το περιεχόμενο παραμένει απαράλλαχτο.


Το The Legend of Zelda Orchestra Concert προγραμματίστηκε για τις 9 Φεβρουαρίου στις 15:00 ώρα Ελλάδος, ενώ το Splatoon 3 Deep Cut Concert για τις 10 Φεβρουαρίου χωρίς να διευκρινίζει την ώρα, όμως πιθανώς θα είναι ίδια.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού Nintendo of America στο X, οπότε σίγουρα τα βίντεο θα εμφανιστούν στο αντίστοιχο κανάλι και παραμένει ερωτηματικό το αν θα εμφανιστούν στο ευρωπαϊκό κανάλι. Παρόλα αυτά, οι ευρωπαίοι χρήστες, όπως και οι κάτοικοι Ελλάδας, αναμφίβολα θα μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν μέσω του αμερικανικού καναλιού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*