Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται Halo tabletop game από την Mantic Games

*
H Mantic Games συνεργάζεται με την Microsoft και την 343 Industries για να φέρει στην αγορά ένα νέο tabletop combat game βασισμένο στη δημοφιλή σειρά Halo. Το παιχνίδι βασίζεται στο concept των χαρακτήρων-μινιατούρα και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024.

Οι mini Spartans θα δώσουν ζωή στο multiplayer μέρος του game. Η Mantic Games έχει δώσει στην αγορά πετυχημένα και δημοφιλή tabletop games, όπως τα Kings of War, Armada, Deadzone και Hellboy: The Board Game, αλλά πλέον πάει και στον κόσμο του sci-fi.


O John Friend, επικεφαλής του Halo και των καταναλωτικών προϊόντων Xbox, σημείωσε για το θέμα ιδιαίτερα ικανοποιημένος και αποθέωσε την Mantic για την μέχρι σήμερα παρουσία της στο χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Πρώτη εικόνα του τίτλου θα έχουμε κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*