Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται LEGO Zelda Great Deku Tree το 2024

*
Η LEGO ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα Zelda Great Deku Tree κάποια στιγμή μέσα στο 2024, σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως αναφέρουν οι λογαριασμοί Brickmerge και 1414falconfan που ειδικεύονται σε θέματα LEGEO και έχουν πάντα καλή πληροφόρηση, LEGO και Nintendo έχουν έρθει κοντά για να κυκλοφορήσουν ένα προϊόν που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans της σειράς. Η πληροφορία για αυτήν την κυκλοφορία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρσι και μάλιστα είχε διαρρεύσει και μια πρώτη εικόνα.



Σύμφωνα με το Brickmerge, το σετ θα περιλαμβάνει 2500 κομμάτια και θα διατεθεί τον Σεπτέμβριο του 2024. Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, το Great Deku Tree θα είναι το πρώτο σετ LEGO που θα βασίζεται στο The Legend of Zelda franchise.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Falcon Fan 1414 (@1414falconfan)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*