Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Adele έραψε στολή εμπνευσμένη από το Rust για τον γιό της με αφορμή το Halloween

*
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Adele δημιούργησε για τον γιό της ενδυμασία εμπνευσμένη από το Rust για το Halloween. Την όλη εμπειρία της διηγήθηκε επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της μακράς παραμονής της στο Las Vegas.

“Έχουμε gamers εδώ απόψε;", ρώτησε το κοινό, με τη σχετική απάντηση να έρχεται από ένα μέρος του.


Το Rust είναι ένα multiplayer survival game, που πρωτοκυκλοφόρησε για PC (Steam Early Access) το 2013. Μέσα στις πρώτες δύο του εβδομάδες στην αγορά πούλησε 150.000 αντίτυπα. Το 2021, η developer Facepunch ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του παιχνιδιού είχαν ξεπεράσει τα 12,5 εκ. αντίτυπα.

Παρά τις πωλήσεις του, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για κυκλοφορία προϊόντων που σχετίζονται με το Rust, πέρα από μια συνεργασία την εταιρεία Secret Labs που κατασκευάζει καρέκλες για gamers και με τη YouTooz που εμπορεύεται φιγούρες. Έτσι η Adele δεν μπόρεσε να βρει κάτι έτοιμο αλλά το δημιούργησε με είδη που αγόρασε από το Amazon. Το αποτέλεσμα δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τον γιό της και οι δυό στρεσαρίστηκαν και είχαν μια διαφωνία για την οποία η Adele αισθάνεται άσχημα.

@kelly.s27 Adele’s weekly updates are so relatable and funny brb sending this clip to my husband so we can try out the game lol #weekendswithadele #adeleaccess #adelevegas #adelelive original sound - Kelly -fangirl safe space-
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*