Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Revolut μπαίνει στην κινητή και δίνει λύση στις χρεώσεις περιαγωγής

*
Η Revolut ανακοίνωσε πως μπαίνει επίσημα στην αγορά της κινητής με τη δική της eSIM που θα δώσει και λύση στο θέμα με τις χρεώσεις περιαγωγής. Όπως ανακοινώθηκε στο CNBC, η γνωστή fintech θα προσφέρει δυνατότητα εγκατάστασης eSIM μέσα από την εφαρμογή της, άρα κάθε ενδιαφερόμενος δεν θα χρειάζεται καν να πάει σε κάποιο κατάστημα.

Μετά την εγκατάσταση της eSIM, οι κάτοχοι του βασικού πακέτου της Revolut θα μπορούν να αξιοποιήσουν το απλό πλάνο που τους δίνει πρόσβαση στα online συστήματα της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, η Revolut θέλει να καλύψει όσους ταξιδεύουν (αρχικά στην Μ. Βρετανία) και δεν έχουν πρόγραμμα περιαγωγής αλλά θέλουν να τσεκάρουν το λογαριασμό τους ή και να του προσθέσουν χρήματα (ή να αγοράσουν και πακέτο δεδομένων).


Οι συνδρομητές της Revolut Ultra θα έχουν 3GB κάθε μήνα για χρήση. Το θέμα της περιαγωγής άρχισε να μπαίνει και πάλι στο τραπέζι, καθώς -κυρίως- οι Ευρωπαίοι που ταξιδεύουν στην Μ. Βρετανία δεν μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια του δωρεάν roaming, μιας και η χώρα δεν ανήκει πλέον στην ΕΕ.

Για τη συγκεκριμένη αγορά, η Revolut θα συνεργαστεί με την εταιρεία 1Global. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*