Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η καρδιά των Trading Card Games χτυπάει στην Θεσσαλονίκη

*
Ευχάριστα νέα για τους παίκτες Trading Card Games της Θεσσαλονίκης, καθώς μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, θα διοργανωθούν δύο μεγάλα events στον χώρο του Space Lab στο κέντρο της πόλης. Και οι δύο συναντήσεις θα διοργανωθούν από το κατάστημα Black Flame Collectibles, το οποίο έχει 3 χρόνια παρουσίας στον χώρο των TCG, με μεγάλη ποικιλία σε επίσημα προϊόντα, singles και αξεσουάρ, αλλά και συλλεκτικές φιγούρες από video games, anime, ταινίες.



Το πρώτο event θα διοργανωθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 11:00 και θα περιλαμβάνει πέντε επίσημα τουρνουά, για τα Yu-Gi-Oh! Trading Card Game, Pokemon Trading Card Game, One Piece Trading Card Game, Flesh and Blood και Shadowverse Evolve. To μεγαλύτερο από αυτά, θα είναι του Yu-Gi-Oh!, καθώς ο νικητής, εκτός από Playmat και Booster Box, θα κερδίσει πρόσκληση για τα προκριματικά του παγκόσμιου τουρνουά, το οποίο διοργανώνει η Konami κάθε χρόνο. Στον χώρο, θα υπάρχουν και διαιτητές, αδειοδοτημένοι από την εκδότρια εταιρεία για το τουρνουά.

Τα υπόλοιπα τέσσερα τουρνουά, περιλαμβάνουν επίσης μεγάλης αξίας δώρα για τους νικητές, και κληρώσεις για booster packs και προϊόντα του κάθε παιχνιδιού για όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες, παίκτες και μη, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον πλούσιο κατάλογο προϊόντων του διοργανωτή, ο οποίος θα περιλαμβάνει προϊόντα από όλα τα παραπάνω Trading Card Games, καθώς και συλλεκτικές φιγούρες από video games, card games, anime, και ταινίες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε από την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του διοργανωτή καθώς και από το Facebook event.

Έναν μήνα μετά, στις 17 Δεκεμβρίου 2023 θα διοργανωθεί δεύτερο Event με τα ίδια χαρακτηριστικά, για το οποίο αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον διοργανωτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*