Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft προσθέτει το AI του ChatGPT σε Bing και Edge Browser (videos)

*
Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησης Bing, που θα ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη έκδοση της τεχνολογίας AI που έχει το chatbot ChatGPT. Επίσης νέα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με AI προστίθενται και στον Edge browser.

"Είναι μια νέα μέρα για την αναζήτηση", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella κατά την παρουσίαση των προϊόντων. Ο Nadella υποστήριξε ότι η μέθοδος για την αναζήτηση στο Internet δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να παρέχει πληροφορίες πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές μεθόδους.


"Ο αγώνας ξεκινά σήμερα, και θα προχωρήσουμε και θα προχωρήσουμε γρήγορα", είπε o Nadella. "Το πιο σημαντικό, θέλουμε να αυξήσουμε ξανά το ενδιαφέρον με την καινοτομία στην αναζήτηση, ήρθε ο καιρός".

Η εταιρεία παρουσίασε και στην πράξη τι θα πρέπει να περιμένουν οι χρήστες, με αναζητήσεις για συνταγές, ταξίδια και ψώνια από το Ikea. Σε μια περίπτωση ζητήθηκε από το Bing να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για ταξίδι πέντε ημερών στο Μεξικό και το chatbot όχι μόνο απάντησε αλλά πρόσφερε και links για περισσότερες πληροφορίες. Σε αντίθεση με το ChatGPT, το νέο Bing μπορεί να δώσει και πληροφορίες για πρόσφατα γεγονότα.



Η Microsoft αναφέρει ότι μια αναβαθμισμένη έκδοση του GPT 3.5, που χρησιμοποιείτο ChatGPT. Μάλιστα το αποκαλεί "Μοντέλο Προμηθέας" και υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο από το GPT 3.5, καθώς παρέχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες. Το νέο Bing είναι ήδη διαθέσιμο σε δοκιμαστική μορφή και προς το παρόν μπορείτε μόνο να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, για να λάβετε κάθε φορά τα ίδια αποτελέσματα. Μπορείτε να μπείτε σε λίστα αναμονής για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο μέλλον.

Οι δυο νέες λειτουργίες για τον Edge browser είναι το "chat" και το "compose". που θα προστεθούν στο sidebar της εφαρμογής. Η πρώτη επιτρέπει τη δημιουργία μιας περίληψης ενός εγγράφου και οι χρήστες μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις για το περιεχόμενο. Η δεύτερη ενεργεί ως βοηθός για τη δημιουργία κειμένων με βάση emails, αναρτήσεις στα social media και άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*