Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μπράντα snacks του MrBeast στη φανέλα των Charlotte Hornets (video)

*
Ο MrBeast (Jimmy Donaldson) πέτυχε άλλη μια μεγάλη συμφωνία, αυτή τη φορά με τους Charlotte Hornets. Ο δημοφιλής YouTuber έκλεισε το deal με την ομάδα του NBA για να τοποθετήσει το λογότυπο της μπράντας Feastables στην φανέλα της. Οι Hornets ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία θα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς και υποστηρικτές της για τη σεζόν 2023-2024, ενώ κάτι παρόμοιο θα ισχύσει και για την Greensboro Swarm, την ομάδα της NBA G League που συνεργάζεται με τους Hornets, αλλά και για την ομάδα Hornets Venom GT που αγωνίζεται στο χώρο των eSports. Τα λογότυπα Feastables θα υπάρχουν στο background των συνεντεύξεων στελεχών και παικτών της ομάδας, καθώς και στο χώρο της συνέντευξης Τύπου του γηπέδου τους. O MrBeast παρουσίασε τα Feastables για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022, σε συνεργασία με την Night Media. Μόλις σε μερικούς μήνες κατάφερε να τζιράρει περί τα 10 εκατομμύρια δολάρια από τα σνακ που πουλούσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*