Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft δημιούργησε art του Assassin’s Creed με ΑΙ για να μειώσει τα κόστη παραγωγής υλικού!

*
Στο πλαίσιο του Halloween, η Ubisoft αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά από αναρτήσεις με θέμα το Assassin’s Creed, αλλά φαίνεται πως δεν ενέπλεξε τους artists της. Συγκεκριμένα, χρήστες εντόπισαν στο γαλλικό και ολλανδικό account της εταιρείας στο Twitter/X πως το art έχει φτιαχτεί με τη βοήθεια ΑΙ. Ο Paul Tassi του Forbes σημείωσε πως «σε άλλα υπέροχα νέα της βιομηχανίας, ορίστε ένας επίσημος λογαριασμός της Ubisoft με 300 χιλιάδες ακόλουθους που ποστάρει AI art». Όπως ήταν λογικό, μετά το χαμό, η Ubisoft διέγραψε το tweet, αλλά κάποιοι το πρόλαβαν.



Ίδια περίπτωση είχαμε και με το ολλανδικό account. Όπως ήταν λογικό, πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η εταιρεία έκλεισε το ολλανδικό γραφείο και προχώρησε σε απολύσεις και χρησιμοποιεί αυτήν την πρακτική.



Υπενθυμίζεται πως πάνω από 1000 άτομα έχουν απομακρυνθεί φέτος από την Ubisoft στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που προσπαθεί να πετύχει η εταιρεία για να μειώσει τα κόστη της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*