Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Uniqlo φέρνει συλλογή ρούχων για τα 40 χρόνια της Capcom

*
Μια νέα σειρά ρούχων με θέμα τα 40 χρόνια της Capcom στην αγορά του gaming φέρνει η γνωστή εταιρεία Uniqlo. Τα σχέδια των ρούχων έχει επιμεληθεί ο Kosuke Kawamura, ο οποίος θέλει να φέρει στους fans αγαπημένες στιγμές από γνωστές σειρές, όπως τα Street Fighter, Mega Man, Ghosts ‘n Goblins, Mega Man, Final Fight, Street Fighter II, Devil May Cry, Monster Hunter και Resident Evil.

Ο επίσημος λογαριασμός της Uniqlo ανέβασε στο Instagram ένα φωτογραφικό post, όπου και αναφέρει πως «μια special UT συλλογή για τα 40 χρόνια της Capcom έρχεται». Η Uniqlo έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με θέματα που αφορούν videogames, όπως Pokemon, Final Fantasy και Metal Gear Solid. Η νέα συλλογή της Capcom θα γίνει διαθέσιμη στα καταστήματα Uniqlo από τις 18 Μαρτίου.


Η Capcom ιδρύθηκε το 1983 από τον Kenzu Trsujimo και το πρώτο της arcade game, το Vulgus, κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1984.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*