Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιαπωνική πόλη αποσύρει κάρτες που προωθούν την τοπική κουζίνα λόγω ισχυρισμών αντιγραφής καρτών Pokémon

*
Το Ιαπωνικό Συμβούλιο Προώθησης και Αξιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς των Obama και Wakasa κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο μια σειρά από κάρτες για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τα φαγητά της περιοχής Miketsukuni.

Η σειρά με όνομα Michokukuni Wakasa History Fudocard περιλάμβανε επτά χαρακτήρες, ο καθένας βασισμένος σε διαφορετικό τοπικό φαγητό. Μοιράστηκαν κοντά στα 520 αντίτυπα σε διάφορα εστιατόρια της περιοχής.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Fukui Shimbun Online, οι κάρτες αυτές αποσύρθηκαν μετά από ισχυρισμούς πως αντιγράφουν κάρτες Pokémon. Δύο κάρτες για την ακρίβεια, βασισμένες στο Wakasa Eel και Heshiko, φαίνεται πως μοιάζουν στις κάρτες Snivy και Reshiram αντίστοιχα. Επιπλέον, η ιστοσελίδα Toy People αναφέρει πως δύο κάρτες από τις κάρτες μοιάζουν στα Oddish και Suicune.




Αντιπρόσωπος της πόλης Obama αναφέρει στο Fukui Shimbum πως: "Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι κάρτες μοιάζουν μεταξύ τους". Δηλώνει επίσης πως τα designs ανατέθηκαν σε τοπική εταιρία μαζί με φαγητά και πληροφορίες για να προστεθούν στη κάθε κάρτα. Όταν τα designs παραδόθηκαν στην αρμόδια αρχή, οι υπεύθυνοι δεν κατάλαβαν οποιαδήποτε ομοιότητα. Η εταιρία ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς, παραδέχτηκε την ομοιότητα αλλά όχι την αντιγραφή των καρτών.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*