Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Ιδιαίτερος» διαγωνισμός της Nintendo για τον Super Mario στο Λονδίνο

*
Μια ωραία ιδέα για έναν διαγωνισμό έχει η Nintendo στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του Super Mario Bros. Wonder. Η ιαπωνική εταιρεία έχει στολίσει μερικά από τα λεωφορεία της πόλης με ήρωες της Nintendo (Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi) και καλεί τους fans της να τα τραβήξουν φωτογραφία αν τα πετύχουν και να την ανεβάσουν στα social media με συγκεκριμένα hashtags. Οι νικητές θα κερδίσουν συλλεκτικά T-Shirts, pins, ένα 2D Diorama, μια φιγούρα του Talking Flower και ένα σετ με αυτοκόλλητα.



Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 20 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch και το review μας είναι ήδη έτοιμο. Ο τίτλος φέρνει για πρώτη φορά νέα φωνή στον Super Mario, αλλά πρόσφατα σημαδεύτηκε και από την διαρροή του στα πειρατικά sites, κάτι που σίγουρα δημιούργησε πονοκεφάλους στη Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*