Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jennifer Aniston και David Schwimmer συναντήθηκαν σε τρομερό διαφημιστικό μετά τα Φιλαράκια (video)

*
Jennifer Aniston και David Schwimmer συναντήθηκαν μετά από καιρό ξανά σε παραγωγή, μετά τα Φιλαράκια και το τελευταίο επεισόδιο επανένωσης που προβλήθηκε πριν από αρκετούς μήνες. Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο νέο σποτάκι που κυκλοφόρησε η Uber Eats και προβλήθηκε στο Super Bowl 2024 και στο οποίο οι δύο ηθοποιοί συμμετέχουν σε μια απολαυστική σκηνή.

Η Aniston βρίσκεται στα κινηματογραφικά σετ και μια συνεργάτιδα της παραδίδει μια σακούλα από το Uber Eats αναφέροντας πως «δεν ήξερα ότι μπορούσες να πάρεις όλα αυτά τα πράγματα στο Uber Eats».


Η δημοφιλής ηθοποιός απαντάει λέγοντας «ξέρεις, για να θυμηθείς κάτι, πρέπει να ξεχάσεις κάτι άλλο για να κάνεις χώρο».

Εκείνη τη στιγμή την πλησιάζει ο Schwimmer και προσπαθεί να την αγκαλιάσει, αλλά εκείνη δείχνει να μην τον θυμάται παρά το γεγονός ότι της λέει πως έχουν εργαστεί 10 χρόνια μαζί.

Δείτε το σποτάκι στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*