Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάμερα δείχνει αστυνομικούς να αγνοούν ληστεία για να πιάσουν Pokémon στο Pokémon Go! (video)

*
Μια απίστευτη ιστορία από το 2017 και την μανία των πάντων με το Pokémon Go έφερε στη δημοσιότητα υλικό από αστυνομικούς στην Αμερική. Όπως φαίνεται, δύο αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης αγνόησαν ειδοποίηση για ληστεία για να πιάσουν έξτρα τέρατα στο Pokémon Go. Το υλικό δείχνει τον οδηγό του περιπολικού να αγνοεί σήματα STOP, να αυξάνει ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή και να οδηγεί αντίθετα στο δρόμο και όλα αυτά για να πιάσει Snorlax και Togetic. Η υπόθεση ήρθε στο δικαστήριο το 2022, με τους Louis Lozano και Eric Mitchell να απαλλάσσονται των καθηκόντων τους μετά από 28 χρόνια στο σώμα. Το video βρήκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές ώρες από την 404 Media και τον Jason Koelber. Δείτε το στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*