Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις έρχονται στο X (Twitter), αλλά μόνο για όσους πληρώνουν

*
Ο Elon Musk έχει εκφράσει το πλάνο του να κάνει το X (Twitter) την πλατφόρμα που θα κάνει τα πάντα και σύντομα θα προσφέρει και τη δυνατότητα για κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις. Ωστόσο, δεν θα προσφέρονται αυτές οι δύο λειτουργίες για όλους.



Όπως εντοπίστηκε σε κώδικα της τελευταίας έκδοσης του X app, τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα μόνο για το περίπου 1 εκατομμύριο των χρηστών που πληρώνει τη μηνιαία συνδρομή για το X Premium. Ο γνωστός Chris Messina ανέβασε στο λογαριασμό του στο Threads τις σχετικές αποδείξεις και σημείωσε πως «προφανώς και θα πρέπει να πληρώνετε».



Όσοι δοκιμάσουν να κάνουν μια κλήση από το λογαριασμό τους θα δεχτούν αμέσως ενημέρωση πως πρέπει να γραφτούν στο συνδρομητικό πακέτο. Ίσως βέβαια στο μέλλον να προσφέρεται δωρεάν σε όλους, αλλά τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα είναι για όσους πληρώνουν…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*