Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια Illustrator Pokémon κάρτα του Pikachu πουλήθηκε για 2 εκατομμύρια δολάρια!

*
Μια Illustrator Pokemon κάρτα του Pikachu κατάφερε να πουληθεί έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συλλογή και μεταπώληση τέτοιων καρτών είναι πάντα στην επικαιρότητα και φέρνει αρκετά χρήματα σε όσους είχαν κάτι τέτοιο στη συλλογή τους.

Όπως αναφέρει το Wargamer, μια τέτοια κάρτα πουλήθηκε στο site δημοπρασιών Goldin πριν από μερικές ώρες και αυτή είναι η δεύτερη πιο ακριβή Pokemon card που αλλάζει χέρια. Τόσο η πρώτη όσο και η τρίτη πιο ακριβή Pokemon card έχουν φτάσει στα χέρια του Logan Paul, ο οποίος και ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα για να τις προσθέσει στη συλλογή του.


Το αστείο είναι πως υπάρχει άλλη μια ίδια από τον ίδιο ιδιοκτήτη που είναι τώρα σε δημοπρασία και δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει η τιμή της. Την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, το ποσό είχε φτάσει τα 240 χιλιάδες δολάρια μετά από 13 προσφορές, αλλά είναι σίγουρο πως η τιμή της θα ανέβει περαιτέρω και μάλιστα αρκετά.

Οι Illustrator Pokemon κάρτες είναι ιδιαίτερα σπάνιες ενώ και αυτές σε άριστη κατάσταση είναι ακόμη πιο σπάνιες. Υπάρχουν μόλις 39 από αυτές και οι 20 είχαν μοιραστεί σε παιδιά που συμμετείχαν σε διαγωνισμό του ιαπωνικού περιοδικού CoroCoro από το 1997 έως και το 1998. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*