Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ναι, μπορείς να παίξεις Doom σε αυτά τα σκουλαρίκια! (video)

*
Το Doom παίζει πλέον παντού και όταν λέμε παντού, το εννοούμε! Ακόμη και σε αυτά τα σκουλαρίκια! Η streamer και developer Alina Matson δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο X/Twitter ένα σετ σκουλαρίκια που αγόρασε από την TinyCircuits και κατάφερε να τους περάσει το Doom που παίζει κανονικά (για όποιον τα καταφέρει με τα μικροσκοπικά πλήκτρα).

Τα σκουλαρίκια αυτά έχουν επεξεργαστές Raspberry Pi και έρχονται με 6 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια, αλλά με τη χρήση κώδικα μπορεί κανείς να περάσει και κάτι δικό του. Η Matson οδηγήθηκε σε αυτήν την κίνηση μετά από ένα video που έδειξε τα σκουλαρίκια να «τρέχουν» το Tetris και κάποιος της απάντησε «δίνω 6 μήνες μέχρι κάποιος να καταφέρει να τρέξει το Doom σε αυτά».


Η ίδια απάντησε την επόμενη μέρα με την ακόλουθη ανάρτηση, δείχνοντας την εικόνα και τον έλεγχο με τα τμήματα του αξεσουάρ που φοράει!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*