Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Rick and Morty κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

*
Ο Justin Roiland, δημιουργός των Rick and Morty και High on Life, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σχετικά με ένα γεγονός που συνέβη το 2020. Το ρεπορτάζ του NBC, αναφέρει πως υπάρχει καταγγελία κατά του Roiland μέσω του Ανώτατου Δικαστηρίου της Orange County, η οποία του αποδίδει κατηγορίες για ένα κακούργημα σωματικού τραυματισμού εντός της οικίας του και ένα κακούργημα για ψευδή φυλάκιση από απειλή, βία, απάτη ή/ και δόλο.

Η καταγγελία αναφέρεται σε περιστατικό το οποίο συνέβη περίπου ή ακριβώς στις 19 Ιανουαρίου 2020. Σε αυτό το περιστατικό εμπλέκεται μια ανώνυμη Jane Doe (Σημείωση: έτσι αποκαλούν τους ανώνυμους στην Αμερική, για να μην δώσουν όνομα δημοσίως– John Doe για άνδρες), η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Roiland εκείνη την εποχή. Οι κατηγορίες αποδόθηκαν στον Roiland τον Μάιο του 2020, όταν και συνελήφθη. Τον Αύγουστο του 2020,αποφυλακίστηκε έναντι εγγύησης $50.000. Η ακρόασή του έλαβε χώρα τον Οκτώβριο 2020, όπου ο κατηγορούμενος δήλωσε αθώος και για τις δύο κατηγορίες.


Περισσότερες από 12 ακροάσεις έχουν γίνει έκτοτε και ο Roiland εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου για προδικαστική ακρόαση. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία για τη δίκη. O δικηγόρος του γνωστού δημιουργού δήλωσε πως υπάρχει παρούσα συμφωνία για μείωση ποινής, αν ο Roiland επιλέξει να την δεχθεί και να αποφύγει το δικαστήριο.

Στο μεταξύ, έχει καταχωρηθεί εντολή περιοριστικών μέτρων για τον Roiland, η οποία του απαγορεύει να ενοχλήσει, απειλήσει, βρεθεί εντός 100 μέτρων, ή παρακολουθήσει το άτομο που εμπλέκεται στην καταγγελία, μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Επιπλέον, απαιτήθηκε ο Roiland να παραδόσει όλα τα τυχόν όπλα που είχε νόμιμα στην κατοχή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*