Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk και η CEO του X πετούν τις μπηχτές τους στην Meta για τα προβλήματα σε Facebook και Instagram

*
Facebook, Messenger, Instagram και Threads τέθηκαν εκτός λειτουργίας για σχεδόν δύο ώρες την Τρίτη και όπως είναι λογικό, ο Elon Musk δεν έχασε ευκαιρία να… πετάξει το φαρμάκι του. Ο νέος ιδιοκτήτης του X (πρώην Twitter) ανέβασε ένα μήνυμα που λέει ότι «αν διαβάζετε αυτό το post είναι γιατί οι servers μας λειτουργούν», «φωτογραφίζοντας» τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στο αντίπαλο στρατόπεδο.



Στο σχετικό τρολάρισμα συμμετείχε και η CEO του X, Linda Yaccarino, η οποία ανέβασε ένα μήνυμα που λέει πως έγιναν τα σχετικά τεστ και όλα λειτουργούν σωστά στην πλατφόρμα.



Το X φάνηκε να μην αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα τις προηγούμενες ώρες, τη στιγμή που οι χρήστες στα αντίστοιχα social media της Meta είδαν να πετάγονται εκτός λογαριασμών και να μην δουλεύει τίποτα για σχεδόν ένα δίωρο.

Αυτό ήταν και το πρώτο σημαντικό πρόβλημα για τη Meta μέσα στο 2024, με πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες να μοιράζονται την αδυναμία σύνδεσής τους στην υπηρεσία Down Detector. Η Meta απολογήθηκε για το ζήτημα με μια απλή δήλωση που αναγνώριζε το πρόβλημα και ζητούσε συγγνώμη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*