Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk θέλει να στείλει στον Άρη 1 εκατομμύριο ανθρώπους!

*
Ο Elon Musk αποκάλυψε το επόμενο φιλόδοξο σχέδιό του που είναι να στείλει στον Άρη 1 εκατομμύριο ανθρώπους, με στόχο να δημιουργηθεί η πρώτη αποικία. Το πλάνο περιλαμβάνει ανθρώπινες αποστολές που θα γίνονται σταδιακά τα επόμενα χρόνια στον Κόκκινο Πλανήτη και -προφανώς- σε συνθήκες που θα έχουν δημιουργηθεί.

Η τοποθέτηση του Musk έρχεται ως απάντηση στις δυνατότητες του Starship της SpaceX που θα είναι και το βασικό όχημα αυτής της επιχείρησης.




Ο ίδιος σημείωσε πως μια μέρα, ένα ταξίδι στον Άρη θα είναι σαν μια πτήση εξωτερικού, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά πως η ανθρωπότητα θα πρέπει να επεκταθεί και πέραν της Γης αν θέλει να επιβιώσει. Υπενθύμισε, ταυτόχρονα, πως η κάψουλα Crew Dragon της SpaceX θα μπορεί να φτάσει τους αστροναύτες ακόμη πιο μακριά στο διάστημα από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι σήμερα και για τα τελευταία 50 χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*