Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Κύπριος YouTuber Φειδίας Παναγιώτου κατάφερε να εξαγριώσει τους Ιάπωνες με τα videos του

*
Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι από τους πλέον δημοφιλείς YouTubers και πριν κάποιους μήνες έγινε γνωστός σε ακόμη ευρύτερο κοινό με την προσπάθειά του να τον αγκαλιάσει ο Έλον Μασκ. Ωστόσο, η νεότερη σειρά με τα videos του κατάφερε να εξαγριώσει τους Ιάπωνες, ενώ και αρκετοί Κύπριοι τον σχολίασαν αρνητικά.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει στην Ιαπωνία μία τάση από δυτικούς επισκέπτες να θέλουν να κοροϊδέψουν Ιάπωνες πολίτες, να αποφύγουν να τηρούν τους νόμους και τους κανόνες της χώρας και να ζουν τσάμπα. Μια από τις σιδηροδρομικές εταιρείες της χώρας ξεκίνησε έρευνες για το πως κατάφερε ο Φειδίας να ταξιδέψει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο και μάλιστα να φάει και δωρεάν.


Σε άλλα videos του ο γνωστός YouTuber έχει δείξει πως κορόιδεψε το προσωπικό ξενοδοχείου 5 αστέρων για να φάει τσάμπα πρωινό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δημιούργησε υλικό που τον δείχνει να ζητιανεύει χρήματα για να πληρώσει εισιτήριο.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην λογική των videos του Παναγιώτου και κυρίως για το πως εξαπάτησε ένα λαό που είναι γνωστός για τη φιλοξενία του, αλλά και την πλήρη υπακοή των νόμων και των κανόνων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*