Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O συνδημιουργός του MediEvil πουλάει το Game of the Year BAFTA του για να επιβιώσει οικονομικά

*
Ο συνδημιουργός του θρυλικού MediEvil videogame, James Wilson, μπήκε σε διαδικασία πώλησης του Game of the Year BAFTA που είχε κερδίσει για να ανταπεξέλθει σε οικονομικές δυσκολίες που περνάει. Το MediEvil αγαπήθηκε από το κοινό του πρώτου PlayStation, αλλά φαίνεται πως ο James “Jay Gunn” Wilson δεν έχει καταφέρει να βρει τα τελευταία χρόνια μια σταθερή δουλειά.

Έτσι, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter) πως πουλάει το Game of the Year BAFTA που κέρδισε το 2000 για το MediEvil 2. Μάλιστα, σημειώνει πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε τελευταία, καθώς αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο μετά από αυξημένα επίπεδα στρες που τον έχουν φέρει τα προβλήματα διαβίωσης που περνάει.


Η τιμή του βραβείου φτάνει περίπου τις 6.000 λίρες, ενώ δέχεται και υψηλότερες προσφορές για όποιον ενδιαφέρεται. Παράλληλα, πουλάει και την φιγούρα “Sir Dan Hand” που δημιουργήθηκε για λόγους προώθησης του τίτλου, καθώς και ένα υπογεγραμμένο από τον ίδιο Sir Daniel Fortesque Funko Pop.

Ο ίδιος σημειώνει ότι εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί να βρει δουλειά και παρά το ότι κάνει πάνω από 20 αιτήσεις το μήνα, παίρνει απλά 2-3 απαντήσεις αρνητικές, ενώ οι περισσότερες δεν απαντώνται καν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*