Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παγκόσμιο αθλητικό κανάλι ετοιμάζουν Fox, Warner Bros Discovery και ESPN

*
Φαίνεται πως Fox, Warner Bros Discovery και ESPN προχωρούν το πλάνο τους για να δημιουργήσουν ένα νέο παγκόσμιο αθλητικό κανάλι που θα προσφέρουν μέσω υπηρεσίας ροής. Στόχος είναι η έναρξη λειτουργίας του το φθινόπωρο του 2024 και με έμφαση στο περιεχόμενο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον νέου κοινού.

Τα δικαιώματα που έχουν τα δίκτυα αυτά περιλαμβάνουν αθλήματα όπως το ράγκμπι και το μπέιζμπολ και η νέα υπηρεσία θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο προγραμμάτων που θα αποτελείται από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια, όπως το ESPN.


Η εγγραφή θα επιτρέπεται και ως μέρος ενός πακέτου, όωπς τα Disney+, Hulu και Max. O επικεφαλής της Disney, Bob Iger, σημείωσε πως μια τέτοια ενέργεια θα φέρει τα κανάλια του ESPN μαζί με άλλα αθλητικά προγράμματα από άλλους παρόχους, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό.

Μένει να δούμε πως θα αντιμετωπίσει αυτήν τη νέα πρόταση του καταναλωτικό κοινό που βλέπει κάθε μέρα να φυτρώνει και νέα συνδρομητική υπηρεσία για να το παρέχει ξεχωριστό περιεχόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*