Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε ο Akira Toriyama, δημιουργός του Dragon Ball

*
Ο Akira Toriyama, δημιουργός του Dragon Ball franchise και σχεδιαστής χαρακτήρων για videogames όπως τα Chrono Trigger και Dragon Quest, πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Τα νέα ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο site του Dragon Ball και το Bird Studio του Toriyama. O θάνατός του επήλθε την 1η Μαρτίου λόγω οξέως υποσκληρίδιου αιματώματος. Η ανακοίνωση αναφέρει πως τον τελευταίο καιρό δούλευε σε διάφορα projects, ενώ σημειώνει και πολλά από τα έργα που παρέδωσε στους fans στα 45 χρόνια καριέρας.

Η κηδεία του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το έργο του Toriyama απλώθηκε στην αγορά των manga, των anime και των videogames και το art style του ήταν ξεχωριστό. Εργαζόταν ακόμη και στο SAND LAND RPG της Bandai Namco που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει φέτος και είναι βασισμένο στο ομώνυμο manga του 2000, αλλά και στο επερχόμενο anime Dragon Ball Daima. Δείτε την πλήρη ανακοίνωση στο site του Dragon Ball στη συνέχεια του άρθρου.




Μετά την ανακοίνωση του θανάτου, συνεργάτες του όπως ο Christopher Sabat (που έδωσε τη φωνή του σε Vegeta, Piccolo και άλλους χαρακτήρες της σειράς) εξέφρασαν τη λύπη τους με μηνύματα στα social media.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*