Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation: Βάζει άμεσα τέλος στη δυνατότητα sharing στο X/Twitter από τα PS4 και PS5

*
Το PlayStation τερματίζει τη συνεργασία του με το X/Twitter του Έλον Μασκ, καθώς η Sony ανακοίνωσε πως από τις επόμενες ημέρες θα σταματήσει να υποστηρίζεται το σχετικό sharing. Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου θα έχει κυκλοφορήσει ένα νέο update για τα PS4 και PS5 και οι χρήστες δεν θα μπορούν από εκείνη τη μέρα κι έπειτα να ανεβάζουν οποιοδήποτε υλικό (πχ. εικόνες και videos από τα παιχνίδια τους) στην δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τους κατόχους PS5, η δυνατότητα καταγραφής και ανεβάσματος στο X θα γίνεται μέσω του PlayStation Mobile App, αν και θα απαιτεί περισσότερα βήματα. Υπενθυμίζεται πως και η Microsoft απενεργοποίησε αυτή τη δυνατότητα τον Απρίλιο για τις κονσόλες Xbox και οδήγησε τους χρήστες στην ενδιάμεση λύση του Xbox app για κινητά.


Καμία από τις δύο εταιρείες δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις για αυτήν την απόφαση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτή έρχεται μετά τις αλλαγές στην πολιτική του X/Twitter που πλέον απαιτεί ένα υπέρογκο ποσό ανά μήνα για όποια εταιρεία θέλει να χρησιμοποιεί το API του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*