Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές Black Friday 2022 Γερμανός «Έρχεται με ΤΡΟΜΕΡΕΣ ευκαιρίες»

*
Το concept των «τρομακτικών» και «τρομερών» προσφορών χρησιμοποιεί για την Black Friday 2022 ο Γερμανός και ήδη στο site του υπάρχει η σχετική ενότητα. Μπορείτε να την βρείτε εδώ. Στην παρούσα φάση μπορείτε να βρείτε μια φόρμα εγγραφής μέσω mail για να λαμβάνετε τις σχετικές προσφορές Black Friday 2022 όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες και μάλιστα από το επάνω τμήμα της σχετικές σελίδας μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν.

Δείτε τις προσφορές Black Friday σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Public και Mediamarkt Greece.




Εκεί μπορείτε να βρείτε πχ. smartphones, τηλεοράσεις, laptops, wearables & gadgets, tablets, gaming και smarthome & δικτυακά. Ταυτόχρονα, η αλυσίδα «τρέχει» κάποιες προσφορές σε άλλες κατηγορίες στο πλαίσιο του pre-Black Friday και έτσι μπορείτε να βρείτε κάποιες εκπτώσεις σε smartphones, τηλεοράσεις, wearables & gadgets, αξεσουάρ κινητών, gaming, smarthome & δικτυακά, tablets, laptops & περιφερειακά, αλλά και αναλώσιμα & μπαταρίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*