Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές Black Friday 2022 στα Public: «Η Black Friday που σου αξίζει»

*
Update: Οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη με κάποια προϊόντα. Μπορείτε να τις βρείτε όλες εδώ.

Η Black Friday 2022 έρχεται και οι ελληνικές αλυσίδες ετοιμάζονται κατάλληλα για τις προσφορές που θα «τρέξουν». Για φέτος, τα Public έχουν ετοιμάσει την καμπάνια «Η Black Friday που σου αξίζει» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν τώρα εγγραφή στη σχετική σελίδα που υπάρχει εδώ, συμπληρώνοντας απλά τη σχετική φόρμα. Με αυτή τη διαδικασία, θα ξεκινήσει η ενημέρωση για όλες τις προσφορές που έρχονται μέσω mail ή και κινητού τηλεφώνου. Μέχρι την Black Friday 2022, πάντως, η Public «τρέχει» μια σειρά προσφορών που ονομάζει “Pre Black Friday” σε διάφορες κατηγορίες, όπως κινητά, tablets, PC, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, gaming, παιχνίδια και παιδικά, wearables και gadgets, home entertainment, laptops, οικιακές μικροσυσκευές, emobility, βιβλία, οικιακές συσκευές και κλιματισμός και θέρμανση. Τις κατηγορίες αυτές μπορείτε να βρείτε στα αριστερά της ίδιας σελίδας, στο ειδικό μενού.


Δείτε τις προσφορές Black Friday σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο, Mediamarkt Greece και Γερμανό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*