Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δημοπρασία το μπουφάν του Michael Jackson από τη διαφήμιση της Pepsi

*
Ένα από τα πιο θρυλικά ρούχα που είχε φορέσει ο Michael Jackson βγαίνει σε δημοπρασία. Ο λόγος για το ασπρόμαυρο μπουφάν που φορούσε στη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας “Pepsi Generation” το 1984, όπου και ο ίδιος έβαινε στους δρόμους και χόρευε με πολλά παιδιά. Αυτή ήταν η πρώτη διαφήμιση με το συγκεκριμένο αναψυκτικό και όπως είναι λογικό το μπουφάν αυτό είναι συλλεκτικό.



Θα βγει προς πώληση στις 10 Νοεμβρίου μέσα από το Propstore και οι ειδικοί εκτιμούν ότι μπορεί να φτάσει σε τιμή έως και το μισό εκατομμύριο δολάρια. Το ρούχο είχε χαριστεί στον Vendel Tomson παλαιότερα, όταν και ο πατέρας του (αισθητικός στο επάγγελμα) δούλευε με τον βασιλιά της pop. Όπως μαρτύρησε ο ίδιος, του το χάρισε ο ίδιος ο Michael Jackson όταν γνωρίστηκαν το 1983 στο Ορλάντο και στη διάρκεια των εγκαινίων για την προσωπική του σουίτα στο Hotel Royal Plaza του Disney World.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*