Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο YouTuber/Streamer Hayate

*
Ο 35χρονος YouTuber/Streamer Hayate που συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία του. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων.

Η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ήταν σύμφωνη και ο Hayate οδηγήθηκε -προσωρινά προς το παρόν- στη φυλακή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δήλωσε μετανιωμένος για αυτά τα videos και δήλωσε πως κατάλαβε το λάθος του και γι’ αυτό σταμάτησε την παραγωγή και την προβολή τους από τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Πάντως, σημείωσε πως γνώριζε ότι είχε να κάνει με άτομα με κάποια αναπηρία, αλλά πως δεν είχαν το ακαταλόγιστο και πως με όλη αυτήν του την πράξη τα βοηθούσε, καθώς αυτά αποκόμιζαν οικονομικά οφέλη. Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες για χρησιμοποίηση ανηλίκων στα videos του, το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ως μάρτυρες υπεράσπισής του κατέθεσαν δύο άτομα που συμμετείχαν στα live streams του, ενώ κάποια από τα ΑμεΑ που εμφανίζονταν στα videos του και θέλησαν να τον υπερασπιστούν δεν τα κατάφεραν, καθώς η δικαστική λειτουργός σημείωσε πως απαιτείται η παρουσία ψυχολόγου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*